Количка

0 артикула

 

Телефони за поръчки: 0888 06 06 81 / 0885 63 33 75

Поръчки, направени до 16:00 часа (в делнични дни) ще бъдат обработени и изпратени на същия ден.

За поръчки над 99.00лв. и тегло до 20 кг. - безплатна доставка до офис на СПИДИ  и  ЕКОНТ

 

НачалоМарки

Марки

«1»
DEWALT

DEWALT

DeWALT е търговска марка на Black & Decker. Под това име се произвежда професионална техника и аксесоари. За почти 90 години от своето основаване, DeWALT е спечелила репутацията за проектиране, създаване и производство на ЗДРАВА и НАДЕЖДНА техника.

http://www.dewalt.co.uk

продукти
MAKITA

MAKITA

Makita лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустриално приложение. Те се използват навсякъде, където човек цели да пести време и сили, където се търси високо качество и икономия на разходите.

http://www.makita.bg/

продукти
METABO

METABO

Водещ германски производител на електроинструменти "MADE IN Nürtingen" от Nürtingen, Германия. От 1924 в Метабо разработват иновативни идеи в завода си в Nürtingen. Тези идеи се прилагат в иновативни инструменти и перфектни аксесоари за професионални потребители.

https://www.metabo.com/us/enus/

продукти
RAIDER

RAIDER

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от дванадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.

http://raider.bg/

продукти
BOSCH

BOSCH

Продуктите с марката Bosch винаги са били и продължават да бъдат символ на високо качество, надеждност и професионализъм. Роберт Бош ЕООД е регионално дружество в България на Бош Групата , една от най-големите в света частни индустриални корпорации.

http://www.bosch.bg/bg/bg/startpage_9/country-landingpage.php

продукти
MILWAUKEE

MILWAUKEE

От създаването си през 1924 г. Milwaukee Tool е водеща фирма в разработването на иновативни решения, които осигуряват повишена производителност и несравнима издръжливост за професионалните потребители в строителството.

https://www.milwaukeetool.com/

продукти
HITACHI - HIKOKI

HITACHI - HIKOKI

Hitachi е една от най-големите компании в света която отговаря на текущите нужди и желания на хората. Фирмата разработва и произвежда над 20 000 артикула, включително компютри, полупроводници, битова електроника, енергийни и промишлени системи, информационни системи.

От 2018 година брандът за ръчни машини и инструменти вече се казва HIKOKI.

http://hitachi-powertools.co.uk/powertools/

продукти
RURIS

RURIS

Фирмата е основана през 1993 г. със 100% румънски капитал. RURIS е единственият румънски производител на моторни машини, който предлага пълна гама от моторни машини, подходящи за микро - селско стопанство.

https://ruris.bg/

продукти
FINI

FINI

С повече от 60 години опит, 1300 служители и пет производствени обекта, FINI е световен лидер в сектора на сгъстения въздух. Високите стандарти за качество, постоянното проучване на иновативните продукти, непрекъснатото инвестиране в научноизследователска и развойна дейност и специално внимание към нуждите на клиентите са ценностите, към които FINI и нейните продукти винаги са се стремили.

http://www.finicompressors.com/en/

продукти
FIAC COMPRESSORS

FIAC COMPRESSORS

FIAC S.p.A е на международния пазар в продължение на много години. Фирмата се характеризира с динамично развитие, в което клиентът, с неговите изисквания и очаквания, е център на вниманието. Посредством удовлетворението на клиента FIAC увеличава и подновява продуктите си, като същевременно следва основните си принципи на творчество, гъвкавост и приспособяване към пазарните изисквания.

http://web.fiac.it/en/Index.aspx

продукти
RHEINLAND ELEKTRO MASCHINEN

RHEINLAND ELEKTRO MASCHINEN

Rheinland Elektro Maschinen Group е международна компания, създадена
през 1997 г. Компанията специализира в разработката и търговията на компресори, генератори, водоструйки, заваръчна апаратура, косачки, помпи, дървообработващи машини и индустриални праходмукачки, които се произвеждат в 22 фабрики по целия свят (ЕС и Близкия изток) под търговската марка REM POWER.

https://www.rem-maschinen.com/

продукти
RUBI

RUBI

RUBI проектира , произвежда разпространява машини и инструменти за строителството , които са основно свързани с безупречното полагане на плочки, и други строителни материали. С цел осигуряване на по-персонализирани услуги и да се адаптира към нуждите на всеки пазар, RUBI не е само разделила отдела на продажбите си в две основни области, но също е пряко представена в редица държави.

https://www.rubi.com/

продукти
HONDA

HONDA

Електрогенераторите на Honda се отличават с малко тегло и размери, силно редуцирано ниво на шума, висок КПД, минимален разход на гориво, голяма дълготрайност, безаварийна работа и лесно обслужване.

https://powerequipment.honda.com/

продукти
ITALTECNICA

ITALTECNICA

Italtecnica задава стандартите във ВиК и отоплителния сектор благодарение на повече от 30 години опит в разработването на системи за управление на електрически помпи за битови, селскостопански нужди както и за нуждите на леката индустрия. Марката Italtecnica е призната в целия свят като синоним и гаранция за високо качество.

https://www.italtecnica.com/

продукти
BLACK + DECKER

BLACK + DECKER

Black & Decker е американски производител на електроинструменти, аксесоари, хардуер, продукти за домашно подобрение и системи за закрепване, основани на технологиите, със седалище в Towson, Мериленд.

https://www.blackanddecker.com/

продукти
STANLEY

STANLEY

Чрез десетилетия иновации STANLEY се превърна в доверено име в инструменти както за професионалисти, така и за любители. Днес компанията продължава тази традиция на иновации с пълна гама от продукти, направени в САЩ с материали от цял свят.

https://www.stanleytools.com/

продукти
FORCE

FORCE

Force tools е едно ново начало в една вълнуваща ера на качествени ръчни инструменти. Force tools предлага инструменти на достъпни цени за автомобилната индустрия и производствения сектор. Force предлага модулни и персонализирани системи от ръчни инструменти за максимална гъвкавост и удобство за всички потребители.

http://www.force.com.tw/index.php

продукти
NEO

NEO

Инструментите NEO са създадени с мисълта за най-взискателните потребители. За да изпълнят техните очаквания, инструментите отговарят на най-високите критерии за качество. Ето защо за изработката на инструментите се използват внимателно подбрани материали в производствения процес и качеството на инструментите се проверява непрекъснато чрез строги и щателни процедури за контрол.
В резултат на това марката осигурява най-високо качество, което се проявява чрез 25-годишния гаранционен срок за механичните инструменти NEO. Гаранцията покрива всички производствени и материални дефекти, открити в период от 25 години от датата на закупуване.

https://www.grupatopex.com/en/neo/

продукти
TOPMASTER

TOPMASTER

Topmaster заема водещо място на пазар на профисионални и хоби инструменти. Създадена през 1992г. до момента, фирмата непрекъснато разширява асортимента на предлаганите продукти както за професионална употреба, така и за домашните майстори, като запазва съотношението качество-цена.

http://www.topmaster.bg/

продукти
KNIPEX

KNIPEX

Knipex е добре позната и високо ценена марка, чиято дейност е съсредоточена върху разработването и производството на качествени клещи и свързаните с тях инструменти. Фирмата е известна с високите си стандарти за качество при производството на всичките им  продукти. 

https://www.knipex.com/nc/en/home/

продукти
WD-40

WD-40

WD-40 е американска компания и търговска марка на известния аерозолен препарат, разработен от Норман Ларсен през 1953 г. в създадената от него Rocket Chemical Company в Сан Диего, Калифорния.

https://www.wd40.com/

продукти
CIMEX

CIMEX

CIMEX е българска фирма за професионална строителна техника и лека механизация. Продуктите с марката CIMEX се предлагат на нашия пазар от началото на 2013 година. За този период, на качеството на CIMEX се довериха над 12 500 клиента. Клиенти на компанията са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други. Към настоящият момент, продуктовата гама на CIMEX включва професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление, генератори за ток и много други.

http://www.cimex.bg/

продукти
KRAUSE

KRAUSE

KRAUSE - марката за изключително качество и традиция. Тя поставя стандарти по отношение на функционалността, аварийна безопасност и и оперативна съвместимост! Фирмата разполага с една от най-големите гами от стълби и скелета на немския пазар. Големият брой независими тестове и сертификати потвърждават високото качество на продуктите им.

https://www.erlebnis.alsfeld.de/geschaefte/krausewerkgmbhundcokg

продукти
HUSQVARNA

HUSQVARNA

Husqvarna е световен лидер в производството на продукти за работа на открито за поддръжка на гори, паркове и градини.
Продуктовата гама включва верижни триони, тримери, обикновени и роботизирани косачки. Фирмата е и европейският лидер в продуктите за напояване на градини и световен лидер в областта на режещото оборудване и диамантени инструменти за строителството и каменната промишленост.

http://www.husqvarna.com

продукти
SOLA

SOLA

Повече от 60 години марката SOLA произвежда широка гама висококачествени уреди за измерване и маркиране. Характеризирано с последователна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA определят стандарта в много приложения от гражданското строителство до интериорното строителство.

https://www.sola.at/global-en

продукти
PASTELO

PASTELO

Лаково-бояджийските продукти на марката Pastelo са предназначени както за масово, така и за индустриално потребление – в машиностроенето, строителството, дървообработването и др. Благодарение на високото си качество и конкурентните си цени те се продават успешно не само на българския пазар, но и на международния.

https://ekon-bg.com/paint-bg/products

продукти
TESA

TESA

Tesa е един от водещите световни производители на технически лепилни ленти и решения за самозалепващи се системи (повече от 7000 продукта) за промишлени и професионални клиенти, както и за крайни потребители.

http://www.tesa.bg/

продукти
TYROLIT

TYROLIT

TYROLIT е един от водещите световни производители на инструменти и консумативи за шлайфане, рязане и пробиване, както и машини за строителната индустрия.

https://www.tyrolit.co.uk/

продукти
ESAB

ESAB

ESAB е световен лидер в производството на заваръчно и режещо оборудване и консумативи. Нашите иновативни, световноизвестни съоръжения и решения са разработени с принос от нашите клиенти и изградени с опит и наследство на световен лидер в производството.

http://www.esab.bg

продукти
FISCHER

FISCHER

Системите Fischer са лидер на пазара във важни области на технологията за фиксиране и зкрепване. Fischer предлага продукти, които осигуряват техническо съвършенство на широк спектър от клиенти, от домашни майстори до занаятчии и ключови партньори.

https://www.fischer.co.uk/en-gb

продукти
FESTOOL

FESTOOL

Festool е специализирала в областта на конструкциите от дърво, мебелите от дърво, бояджийските и реновиращите дейности, както и подготовката за лакиране и завършващата част. Главно изискване на фирмата е перфектното изпълнение. Нито повече, нито по-малко

https://www.festool.bg/

продукти
DECA

DECA

Deca е една от водещите компании, произвеждащи оборудване за заваряване. Фирмата е на пазара повече от 40 години, набирайки все по-голям успех. Мисията на компанията е да произвежда оборудване за заваряване, което да удовлетворява изискванията на всички типове заварчици: самообслужване, поддръжка, сервизни техници, професионални заварчици.

http://www.decaweld.com/

продукти
TELWIN

TELWIN

Повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на заваръчни машини, системи за рязане и зарядни устройства за батерии и стартери. TELWIN присъства на всичките 5 континента, на над 120 пазара с огромен набор от продукти, адаптирани към всички производствени области.

http://www.telwin.com/en/

продукти
DREMEL

DREMEL

От създаването на високоскоростния ротационен инструмент през 1934 г., Dremel помага на майсторите  с пълната си гама от универсални и лесни за използване инструменти, които осигуряват идеалното решение за почти всеки проект.

https://www.dremeleurope.com/bg/bg/

продукти
DEN BRAVEN

DEN BRAVEN

Den Braven Sealants е създадена през 1974 година и оттогава компанията специализира в производството на висококачествени материали като акрили, силикони, бутили, MS-полимери, полиуретани и полисулфиди, полиуретановите пени, техническите аерозоли, пълнители и лепила.

https://www.denbraven.com/

продукти
AKFIX

AKFIX

Фокусът на фирма Akfix е върху разработването на екологични и живото-съобразни химически продукти и технологии с цел да създадат качествени решения за нуждите на клиентите си.

http://www.akfix.com/

продукти
CETA FORM

CETA FORM

Ceta Form е 30-годишна компания, специализиран производител на висококачествени ръчни инструменти. Високото качество и широката гама от ръчни инструменти на марката се дължи най-вече на контакта на фирмата с крайния потребител в резличните видове индустрии.

http://www.cetaform.com/en

продукти
KING TONY

KING TONY

KING TONY се занимава с доставка на професионални инструменти за повече от 33 години. Компанията винаги се е стремяла към предоставянето на качествени инструменти на клиента, отговарящи на изискванията за работа.

https://www.kingtony.com/

продукти
BULFLEX

BULFLEX

Дружеството е специализирано в областта на търговията с абразивни суровини и продукти. С течение на годините се налага като една от най-успешните фирми в този бранш не само в България, но и в региона на Балканския полуостров. От самото си създаване дружеството е изключителен представител на фирми-производителки на изкуствен електрокорунд и силициев карбид от Русия и Украйна.

http://bulflex.com/

продукти
COLLOMIX

COLLOMIX

С продуктите за смесване на Collomix можете много по-лесно да извършвате тежки миксиращи задачи и едновременно с това да постигате по-добри резултати. Машините, произведени от компанияа, много бързо доказват колко икономични са, както по отношение на производителността, така и на качеството.

https://www.collomix.de/en/

продукти
CITY PUMPS

CITY PUMPS

Градски помпи проектира и създава 100% произведени в Италия електрически водни помпи. Италианското съвършенство е гарантирано за цялото производство с най-високи стандарти за качество и най-обширен контрол.

https://www.citypumps.com/

продукти
STANNOL

STANNOL

Компанията е високо ценена от клиентите по целия свят. Продуктовата гама включва спойка, запояваща тел, запояваща паста, спояващ поток, поялници и електронно контролирани станции за запояване и широка гама от аксесоари.

Качеството, функционалността и прогресивността са основните черти на компанията.

https://www.stannol.de/?L=1

продукти
EINHELL

EINHELL

"Марково качество на разумна цена" е философията, която Einhell следва, за да разработва и продава продукти на домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време. От самото начало, най-важните фактори за успех, остават последователно високото качество на нашите продукти и атрактивната ценова политика, фокусирана върху устойчивост и постоянство.

https://www.einhell.com/en.html

продукти
ALTRAD LIMEX

ALTRAD LIMEX

Хърватската компания Altrad limex е производител на малки строителни машини: бетонобъркачки, ръчни и транспортни колички и стълби. През 1999 г. Altrad limex построи нов завод, което я превърна в най-големия европейски производител на бетонобъркачки и ръчни колички.

http://www.altrad-limex.com/main

продукти
DAEWOO

DAEWOO

От дълги години DAEWOO Power Tools е станала символ на качествени електроинструменти, произведени при стриктен контрол, с изпитани суровини и материали. Изделията на DAEWOO отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейския съюз, използвайки процеси, безопасни за околната среда. Екип на висококвалифицирани инженери и дизайнери на DAEWOO контролира всички процеси при производството на продукцията – от подбор на материали до ергономичен дизайн за потребителите. Продуктите на DAEWOO са проектирани за дълга употреба, ефикасност и лесно изплозване.

http://www.daewoopower.bg/home.php

продукти
GARDENA

GARDENA

GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Фирмата предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата.

https://www.gardena.com/bg

продукти
KLINGSPOR

KLINGSPOR

KLINGSPOR Abrasives е производител на най-висококачествени промишлени шлифовъчни продукти. KLINGSPOR произхожда от Германия, където днес е един от най-големите и най-уважаваните абразивни производители в света, произвеждащи някои от най-качествените продукти за индустриални приложения.

https://www.klingspor.de/bg/bg-start

продукти
WOLFCRAFT

WOLFCRAFT

Wolfcraft GmbH е основана през 1949 г. от Робърт Улф, в Германия. Фирмата е производител и доставчик на инструменти и аксесоари за електрически инструменти. Управлението на компанията е със седалище в Кемпиних в планините Айфел.

http://www.wolfcraft.com/en/home/index.html

продукти
DECOREX

DECOREX

DECOREX е собствена търговска марка на Валерий С&М Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличния баланс качество - цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики налагат успешно марката DECOREX на българския пазар вече 15 години.

https://valerii.com/Brands/?brand=Decorex

продукти
ABRABORO

ABRABORO

Основана през 1996 г., ABRABORO Kft. е лидер на пазара в Унгария в сегмента за продажба и дистрибуция на аксесоари за електроинструменти.

https://www.abraboro.hu/

продукти
FERVI

FERVI

Всички продукти на Fervi, от работни инструменти до професионални машини, измервателни уреди, аксесоари и материали, представляват уникален избор за професионален хардуер, тъй като те напълно отговарят на нуждите на и на напредналите любители.

http://www.fervi.com/

продукти
GADGET

GADGET

Марката Gadget на „Евромастер  Импорт Експорт” ООД предлага  широка гама ръчни инструменти  с добро качество на конкурентни  цени. Всеки един продукт от марката Gadget е конструиран да послужи за максимално улеснение на работния процес, отговаряйки на съвременните тенденции в DIY пазара.

http://gadget.bg/

продукти
TOPSTRONG

TOPSTRONG

Лансирана на пазара през 2006 г.,  TopStrong непрестанно се утвърждава като символ на постигната максимална хармония и баланс между качество и практична цена на гама хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. 

http://topstrong.bg/

продукти
TOPGARDEN

TOPGARDEN

Марката TopGarden е наложена на  българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. 

http://topgarden.bg/

продукти
MAKALON

MAKALON

Марката Makalon на „Евромастер Импорт Експорт” обхваща няколко продуктови направления: eлектрически ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди, вентилатори за баня.
Продуктите с тази марка са известни с конкурентните си цени и предлаганото добро качество. 

http://makalon.bg/

продукти
BAUKRAFT

BAUKRAFT

В превод от немски Baukraft буквално означава „строителна сила“. Всъщност марката е на българската компанията „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, които са натрупали богат опит в производството и търговията с електро и механични инструменти за строителството и градината.

продукти
PREMIUM

PREMIUM

След анализ на пазарните потребности и в резултат на високоефективно сътрудничество с водещи специалисти в сферата на проектирането и производството на електроинструменти, през 2013 год. „Валерий С&М Груп” АД представи на пазара своя сертифициран Супер бранд PREMIUM.

https://valerii.com/Brands/?brand=PREMIUM

продукти
TROY

TROY

TROY и WERT се произвеждат в съответствие с принципа "качество над цената" и се състоят от около 1200 електрически инструмента и ръчни инструменти, които са 100% гарантирани срещу производствени дефекти и всички сертифицирани за качество чрез признати институции и нотифицирани органи със сертификати CE, GS, RoHS и др.

http://www.troyprofessionaltools.com/

продукти
BOLTER

BOLTER

Марката за инструменти Bolter е вече утвърдена на европейският пазар с използването на висококачествени материали в производството на продуктите си си. Инструментите Bolter покриват строгите немски изисквания за качество и са сертифицирани по DIN стандарт.

продукти
GARDENIA

GARDENIA

Мисията на компанията е снабдяването и задоволяването на българския пазар със селскостопанска техника, принадлежности, консумативи. Подсигуряване на нуждите на предприятия и цехове работещи в сферата на хранителната индустрия, леката и тежка промишленост от техника, маркучи и приспособления.

продукти
TOPEX

TOPEX

Основен принцип на марката TOPEX е, че човек трябва да бъде полезен за другите, за да бъде наистина ценен. Ето защо фирмата специализира в предлагането на най-качествени инструменти и аксесоари за дома и градината на достъпна цена.

http://en.topex.pl/

продукти
MANNESMANN

MANNESMANN

Компания MANNESMANN предлага три инструментални линии и около 8 000 инструментални артикула. В допълнение към изчерпателна гама от ръчни и електрически инструменти, избрани за специализирано домашно подобрение, се предлагат и търговските линии Center Line и Green Line. Основната линия включва електрически инструменти за занаятчии и професионалисти. Greenline предлага асортимент от висококачествени ръчни инструменти, произведени съгласно DIN ISO.

https://www.br-mannesmann.de/

продукти
CERESIT

CERESIT

Ceresit може да се похвали с над 100-годишни традиции. Традициите и прогресът вървят ръка за ръка при Ceresit – те са непресъхващ извор на иновативни продукти и водят до разширяване на нови пазари. Затова днес Ceresit е световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продуктови системи.

Вече 100 години Ceresit е компетентният партньор на строителния отрасъл и професионалистите в сферата на строителството.

Марката Ceresit е собственост на световния лидер в областта на перилните и почистващи препарати, козметиката и лепилата Henkel.

http://www.ceresit.bg/bg.html

продукти
DUPLI COLOR

DUPLI COLOR

Дали работите по сериозни мащабни ремонти, завършвате своята лична идея в гаража си или пък трябва да интериора на превозното си средство, Dupli Color иска да е там и да ви помогне. Компанията има богато наследство в осигуряването на най-добрите продукти за боядисване и лакиране още от 1938 г. Продължавайки добрите традиции, днес Dupli Color може да се похвали с една от най-богатите гами авто бои, лакове и спрейове в световен мащаб. Dupli Color е бранд на MOTIP DUPLI Group.

https://duplicolor.com/

продукти
MOTIP

MOTIP

MOTIP е част от семейството на компанията MOTIP DUPLI Group. Тя е специализирана в сферата на бояджийските и техническите спрейове както за автоиндустрията, така и домашния майстор. Широката гама на марката се простира от професионалните авто лакове до технически продукти като спрей за спирачки и силиконов спрей. Като резултат от дългогодишен опит и високо ниво на „ноу-хау“, MOTIP DUPLI Group е тясно насочена към разработването, производството и дистрибуцията на технически и бояджийски аерозоли.

https://www.motip.com/

продукти
ELEMATIC

ELEMATIC

ELEMATIC е италианска компания специализирана в производството на голямо разнообразие от кабелни връзки и закрепващи системи. От 1977г. произвеждат пълна гама от лекотоварни, средно – тежки и химически анкери. През 1988г. Elematic стават част от ITW (Illinois Tool Works). Познати са в 57 страни от Северна Америка, Азиатско - тихоокеанския регион и Европа. Качеството на продуктите Elematic се поддържа от четири промишлени завода в Италия, Хърватия и Полша, както и център за изследвания и развитие. Elematic се утвърждават като водещи сред европейските производители на пазара за окабеляване и фиксиращи системи.

 

https://www.itw-italy.com/it/

продукти
AS - SCHWABE

AS - SCHWABE

Повече от 35 години As - Schwabe е име за прецизност, надеждност с производство, ориентирано към клиентите, търсещи качествени продукти в областта на електрониката. Гамата на фирмата включва кабелни макари, държачи за кабелни макари, удължителни кабели, изходни ленти, CEE продукти, LED излъчватели, осветителни тела на работното място, кабелни пръстени и още много продукти и материали, предназначени за закрити, външни и търговски / строителни обекти.

https://www.as-schwabe.de/en.html

продукти
PROJAHN

PROJAHN

PROJAHN Präzisionswerkzeuge GmbH е средно голяма международна търговска компания в хардуерната индустрия със силен фокус върху обслужването и удовлетвореността на клиентите.

 

Нашата продуктова гама се състои от около 10 000 артикула, фокусирани върху прецизност и ръчни инструменти.

https://www.projahn.de/en/

продукти
DRAUMET

DRAUMET

Линия на инструменти, предназначена за специални задания. Продуктите от тази серия най-често се прилагат при специализирани работи и навсякъде, където се изисква повишена якост на инструментите.

https://draumet-tools.pl/?lang=en

продукти
SKF
продукти
KBS
продукти
ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ АД

ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ АД

През далечната 1976г.  в град Харманли, България е основан завод за AC електродвигатели с име “ Димо Дичев“. След промените през 1997г. фирмата става частна собственост и се преименува на „Елпром Харманли АД“. Благодарение на куража, усилената работа и визията на управленския екип, следващите години фирмата се утвърждава като водещ производител на асинхронни електродвигатели в България. Компанията многократно увеличава продуктовото си портфолио и днес изделията на „ Елпром Харманли АД“ намират своето приложение в най-различни индустрии в повече от 30 държави по света.

https://www.elprommotors.com/

продукти
SPARKY

SPARKY

Текущата продуктова гама на SPARKY надхвърля 200 електроинструменти и аксесоари, които са проектирани да посрещнат и най-тежките и агресивните работни условия в строителството и инженерните дейности.
Съпътстващите дейности по тестване и подобрения в ергономията и дизайна (подпомогнати от собствената база за бързо прототипиране) и затворения цикъл на производство, гарантират че продуктите на SPARKY ще продължат да покриват и най-високите стандарти, което ги прави предпочитан избор търговците.

http://sparky.eu/bg/

продукти
RTR Max

RTR Max

RTRMAX предлагат пълната гама от инструменти за пробиване и дървообработка, водни помпи за чиста и замърсена вода, машини за рязане, пробиване, полиране, косене и др.

продукти
Ultralux

Ultralux

Марката Ultralux® е създадена в България и обхваща широк спектър продукти за осветление от над 850 артикула в различни продуктови групи, предназначени за дома, офиса, търговски обекти, хотели, обществени и административни сгради, производствени предприятия, паркове и улично осветление.

От началото на 2010 година, следвайки последните тенденции в развитието на LED технологията в световен мащаб, нашият екип се фокусира върху стартиране на производство и доставка на светодиодни продукти за осветление с максимална  ефективност и енергоспестяване, произведени с компоненти, обуславящи дълготрайност и качество, отговарящо на всички европейски стандарти.

продукти
MTX
продукти
STELS

STELS

За «Светът на инструментите България» работят 12 търговски представители, покриващи цялата територия на България. Фирмата има собствени офиси в Румъния и Полша, като работи с дистрибутори и търговски вериги в цяла Европа.

https://bg.toolsworld.com/brand/STELS/

продукти
BATTIPAV

BATTIPAV

Battipav е основана през 1970г. в гр. Котиньола, Италия.

Занимава се с производство на инструменти предназначени за строителния бранш - бетонобъркачки, перфоратори, циркуляри, машини за рязане на порцелан, плочки, камък/бетон, гранит и др.

 

https://battipav.com/en/

продукти
ZBIROVIA

ZBIROVIA

Zbirovia е чешка металообработваща фирма, специализираща се в инструменти като брадви, клинове за цепене на дърва и др.

https://www.zbirovia.cz/cs/

продукти
NUAIR

NUAIR

NUAIR представлява икона в историята на италианските компресори, благодарение на опита, лидерството и визията на едно семейство, което през поколенията се е отдало на пневматичната индустрия.

Днес, NUAIR са сред най-големите производители на спирални компресори (2.2kW до 250kW), а несъмнено са номер едно в производството на бутални компресори (0.75kW - 18.5kW).

 

https://www.nuair.it/index.php/en/

продукти
CHINT

CHINT

Основана през 1984г, CHINT е глобален лидер в производството на "умни" (smart) енергийни решения. Също така е сред Топ 500 водещи компании в Китай за период от 18 поредни години.

Компанията сформира 4+1 индустриални сектора - smart техника, зелена енергия, индустриален контрол и автоматизация, smart домове и инкубатори.

По този начин, CHINT създава интегирана индустриална верига - производство на енергия, съхранение, предаване, регулиране, дистрибуция, продажба и консумация.

Чрез добре развита бизнес мрежа в над 140 страни и региони и над 30 000 служители, генерира над $11,4 млрд. 

https://chintglobal.com/

продукти
Moment

Moment

Въпреки че Хенкел продава лепила за дърво от 1925, историята на Moment започва едва през 1956 – революционна година в пазара на лепила.

През 1977 година на пазара се появява „Moment Wood Express” – контактно лепило специално разработено за домашни майстори. „Moment Wood” .

Две години по-късно, се появява поредното иновативно решение  – първото водоустойчиво лепило за дърво на пазара „Moment Wood Waterproof“.

https://www.moment.bg/bg.html

продукти
DENZEL

DENZEL

Марката Denzel принадлежи на немската компания MATRIZE Handels GmbH, която разработва, произвежда и доставя ръчни инструменти и оборудване за строителство и ремонт. Продуктите с марка Denzel са надеждни електрически и акумулаторни инструменти и оборудване, ръчни инструменти, които отговарят на съвременните изисквания за ефективност и безопасност при използване.

Продуктите на Denzel са с поразителен дизайн, съчетани с оптимални технологични решения и стабилно високо качество. Резултатът от стриктния контрол на качеството на продуктите, които отговарят на изискванията на световните стандарти, е тригодишната гаранция на Denzel за гамата инструменти. Продуктите на  Denzel се произвеждат в най-добрите съвременни фабрики в Китай, Тайван и Русия. Продуктите на Denzel се изнасят в 11 държави в Европа, Азия и Латинска Америка.

https://matrizeh.com/en

продукти
PROVIDUS

PROVIDUS

Providus е основана през 1928г. в Италия и е един от най-старите производители на заваръчни и запояващи материали, къмпинг принадлежности и отопление.

http://providusit.com/

продукти
PALISAD

PALISAD

Търговска марка PALISAD -  произвеждаща техника и инструменти за градината. Създадени с голяма традиция в немското качество, изработени от висококачествени и съвременни материали.

продукти
BONDIT

BONDIT

BONDIT е бранд предлагащ решения в сектор строителна химия.Предлагайки широка гама от продукти марката укрепва позициите си на пазара.

- Мрежи за прозорци

-Уплътнения за врати и прозорци

-Армирани ленти, двойно лепящи ленти, опаковъчни ленти, противохлъзгащи ленти, изолационни ленти

продукти
MAGUS
продукти